torstai 22. toukokuuta 2008

Tokoa

Tällä kertaa tokoreeneihin lähdettäessä pakkasin häkin ihan suosiolla mukaan, ei viitti niitä nahkahihnoja Maurille ihan urakalla syöttää. Hihnat säästyi tällä kertaa, mutta täysin ongelmitta ei selvitty..

Maurin kanssa otettiin lähinnä maahan menoa ja parin askeleen seuraamisia. Hyvin sujuu, perusasento tuppaa vielä toisinaankin menemään vinoon, mutta seuratessa pysyy hyvin lähellä ja pitää kontaktin. Maahanmenokin sujuu, mutta paikalla olon suhteen tarttis jotain tehdä. Pieni mies saattaa jopa pysyä paikoillaan, mutta kun ne takajalat ei! Jos vähänkään pidempi aika pitäisi maata, niin Mauri heittää takakintut sammakkoasentoon :o

Kian kanssa myöskin maahan menoa, täyskäännöksiä, ja ihan perusasentoa.
Kialla on sellainen ongelma perusasennon suhteen, että vaikka se siihen tulee nätisti (ei tosin aina), niin siinä ei malta kauaa olla. Alkaa itsenäisesti tarjoamaan maahan menoa tai korjailee jo hyvää asentoaan palkan toivossa. Viime aikoina ongelma on vain pahentunut, joten vinkkejä otetaan vastaan?

Ja sitten niihin ongelmiin ;) Joko mustekalat joilla viritän häkin kaljakärryihin oli ihan yks´kaks itsestään paukahtaneet poikki tai sitten joku Mauri Antero oli ne jyrsinyt katkipoikki häkissä ollessaan. Kumpaas veikkaatte??
Eli eikun vihdintien varteen kävelemään, kaksi koiraa ja kaljakärryt toisessa ja häkki toisessa kädessä. Luulin vielä, että on kiire pysäkille, bussi kun kulkee 30 min välein, mutta vielä mitä, saatiin sitten nauttia vihdintien rauhallisuudesta 20min ennen kuin päästiin bussiin ja lopulta kotiin.
Kyllä se oma auto vaan olisi kovin kiva asia, tuohonkin reenimatkaan menisi 10min, mutta ei meitä voi ainakaan yritteliäisyydettömyydestä syyttää ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi luoja ;) Teillä on kunnon puliseikkailut siellä... Eikä kyllä tosiaan voi syyttää laiskuudesta tahi viitseliättömyydestä... :) Puleille halit..

Anonyymi kirjoitti...

Hapertuneet ne kumilangat...
Heidi