keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Saatiin mitä tilattiin

Ja tänään oli vauhdikas rata Popsulle! Ihan eri tavalla sitä vauhtia jätkästä löytyikin, vielä kun ohjaaja muistaisi pysytellä koiran vauhdissa. Popsun vauhti hidastuu heti jos olen liian edessä tai jälessä..
Tehtiin siis 24:n esteen sarja :o ja vain pari mokaa ohjaajasta johtuen. Ekan kerran putken väärä pää veti kun en muistanut kääntää kroppaan ajoissa, tokalla kerralla meni hienosti!
Ja rengas! Se meni sen! Ihan ilman jarrutteluja ennen rengasta! Tosin sitten tokalla kerralla ei enää mennytkään, mutta itse kuulemma ohjasin laiskasti ja se heti näkyi Oben epävarmuutena, sillä kun otettiin se uudestaan meni taas tosi hyvin, kun kiinnitin huomiota ohjaukseen.
Ihanat reenit! :) Toki niitä hienosääntö reenejä tarvitaan vieläpä paljon, mutta kiva välillä päästä vaan painelemaan :)

Maurin kanssa otettiin A:ta, rengasta, ja hyppyjä.
Renkaalla yritettiin edestä lähettämistä, mutta ei oikein vielä kulje. A sujuu hienosti, tosin hihnassa se vielä tehdään.
Ja ne hypyt.. Ensin neljän aidan suora, hyvin irtoaa loppuun saakka, hyvähyvä. Mutta. Sen jälkeen tarkoitus oli ottaa koira haltuun toisen esteen jälkeen ja mitä mies tekee? Juoksee pokkana targetille (jossa ei ollut mitään) hyppäämättä ainuttakaan aitaa :o Jonkun kerran saatiin tahkota, mutta onnistuihan se lopulta pari kertaa joskaan Mauri ei varmasti asiasta mitään tajunnut.

Kian kanssa oltiin eilen kentällä ja huh mitähän siitä taas sanoisi. Noh, ihan putkeen ei mennyt. Ihan ekaksi otettiin pelkkä puomi, jee Kian lempieste, mutta se päättikin pelätä sitä :o Ei se ihan oikeasti sitä kuitenkaan tuntuvat pelkäävän vaan vedätyksen makua siinä touhussa oli, ja kyllä se sen sitten ihan vauhdilla kipittikin, mutta sen alun kanssa piti joka kerta taistella.
Keinu oli tietenkin ihan kamala ja kepitkään ei alun jälkeen sujunut vaan hyvä rytmi katosi jonnekin ja loppu oli yhtä sohlausta.
Aika tyhjä olo oli reenien jälkeen.

Ei kommentteja: