tiistai 13. toukokuuta 2008

Kia blondina

Kia raukka vaikutti tänään agireeneissä hieman blondilta joka ei vaan tajua mitä ohjaaja yrittää selittää..
Aloitettiin irtaantumisharjotuksella. Ihan ekaksi vaan yksi hyppy ja palkka targetilla, sitten toinen hyppy ja Kia aloitti blondeilun. Missä palkka? Tässä se oli äskenkin? Siltä targetiltahan se oli tarkoitus saada ja sen piti olla tässä?! Kouluttajan kutsuminen ei auta lainkaan koska Kia ei välitä tuon taivaallistakaan muista ihmisitä kun ollaan reenaamassa.
Saatiin se lopulta hyppäämään ja lopulta meni kolme hyppyä ja lopuksi putken.
Sitten vaihdettiinkin niin, että keskimmäinen hyppy kierrettiin ja Kia irtosi hienosti kahden hypyn verran, koska niinhän äskenkin tehtiin, mamma kai sä huomasit mä opin tän jo!!?

Sitten tehtiin pieni radan pätkä joka meni hyvin kepeille asti. Kepit on Kialla vähän hakusessa vaikka oikean raon se jo hienosti hakee. Ohjaajan sohellus ei yhtään helpota Kian oppimista.. Loppupätkä menikin sitten ihan hölmöilyksi, kun Kia oli ihan pihalla siitä mitä minä siltä haluan.

Suurin ongelma tällä hetkellä tuntuukin olevan se, ettei Kia ymmärrä mitä siltä vaaditaan. Se oppii tosi nopeasti ja tarjoaa niitä opittuja asioita ja kun vaadinkin jotain muuta on pienen tytön pää sekaisin. Sen lisäksi minun ajoittain erittäin huono ohjaaminen, niin blondius on huipussaan.

Ei kommentteja: