keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Pojat reenaa

En tiedä mikä Poppaa taas vaivaa, kun hypyt ei tahdo sujua. Aiemminhan se alitti niitä ihan urakalla, mutta saatiin se lopulta hyppäämään ja sitten hyppäsikin ihan reilusti. Nyt se ei niitä alita (paitsi tänään kerran), mutta joku niissä tökkii ja en saa siihen vauhtia hyppypätkillä ollenkaan. Muutenkin sillä on vauhti vähän hukassa. Mikään rakettihan se ei ole koskaan ollut ja välillä meidän meno oli ihan hissuttelua, sitten saatiin vauhtia lisää, mutta nyt tuntuu taas olevan vähän hissuttelua haivaittavissa.
Kokeiltiin tänään ohjata tai itseasissa olla ohjaamatta, eli ei saatu käyttää ääntä eikä käsiä lainkaan. Haastetta ohjaajalle :D Noh meidän tapauksessa myös koiralle. Kepeille asti meni ihan hyvin, mutta kepeillä Poppa alkoi epäröimään ja loppu pätkä olikin sitten yhtä epäröintiä, ja jouduin käskyttämään, että saatiin tehtyä.
Kouluttaja sanoi ettei ole koskaan tavannut yhtä vahvasti ääniohjausta kaipaavaa koiraa. Oma persoonallinen mieheni :D
En tiedä mistä Popsun epävarmuus radalla johtuu, se ei osaa tehdä yhtään itsenäisiä päätökisä (paitsi putken suhteen), ja on todella kiinni mun ohjaamisessa mikä ei ole hyvä asia, koska olen niin onneton ohjaamaan. Töitä, töitä paljon töitä.

Maurin uudet esteet tänään oli pituus ja A. Otettiin myös hyppyä, putkea ja keppejä. Kepit menee jo aika vauhdilla, ja pituuskin loikattiin oikein komeasti. Putkella tuli ohijuoksuja koska odottaa palkkaa, eli juoksee putken toiseen päähän, että täältähän sen pallon sain viimeksikin. Pantiin sitten putki suoraksi ja pallo targetille niin johan alkoi sujumaan :)
A sujui kivasti, reippaasti nousi ja alas olisi tullut vähän turhankin vauhdilla jos ei olisi ollut hihnassa. Namin syöntiä alhaalla ja vapautus. Jokunen toisto ja päivän reenit tehty.

Ei kommentteja: