maanantai 19. syyskuuta 2011

Suuri suru


Lauantaina Happo loukkasi pellolla juostessaan jalkansa joten suunnattiin jälleen eläinlääkärille. Jalka oli niin pahasti rikki, että se oli operoitava (sääriluun harjanteen irtauma). Mutta kaikki ei sitten mennytkään niin kuin piti, tai oikeastaan mikään ei mennyt niin kuin piti.

Hapon sydänkäyrä muuttui pian leikkauksen alettua epänormaaliksi ja sykkeet nousi yli 200, samalla elimistön happoarvot laskivat. Muutokset tapahtui parissa minuutissa, ennen tätä kaikki arvot olivat normaalirajoissa.
Leikkaus keskeytettiin ja anestesia-aineet kytkettiin pois. Happoa hengitytettiin hengityskoneen kautta, mutta hetkeä myöhemmin sydän pysähtyi. Elvytys ei auttanut ja Happo menehtyi.

Niin kamalaa oli saada tuo puhelu sunnuntaina aamuvarhaisella. Haponhan piti tulla kotiin ja meidän piti menettää hermot kun tiedossa oli pitkä sairasloma erittäin touhukkaan potilaan kanssa. Missään nimessä mitään tälläistä ei pitänyt sattua. Vastahan me mietittiin sitäkin, että Hapolla on vain 3,5 kk ikäeroa meidän pulipentujen kanssa. Aivan liian aikaisin oli Hapon aika lähteä :((((
Suru on valtava ja on niin kovin kova ikävä pientä.


Happo lähetettiin EVIRAan tutkittavaksi, kuolinsyy selviää siis myöhemmin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kauheeta! Oli kyllä epäonnen lapsi tuo lapsi, ja lapsena lähti.

Heidi

Emilia kirjoitti...

Olen äärettömän pahoillani. :(

Valtavasti voimia.