lauantai 3. syyskuuta 2011

Pennut 5 viikkoa

Meillä asustaa nykyään neljä naskalihampaista riiviötä - hampaat on puhjenneet ja pentuhuoneen siivoaminen on haastavaa kun kakarat roikkuu lahkeissa :D
Pennut saivat siis pentuhuoneen kokonaan käyttöönsä ja siellä on nyt kiva juosta, retuuttaa leluja ja painia sisarusten kanssa. Kun väsy iskee mönkivät nukkumaan tuttuun ja turvalliseen pentulaatikkoon.
Ulkoiltukin on ja siellä on tutustuttu meidän muihin koiriin ja kissoihin.
Pennut kävivät tällä viikolla myös ensimmäistä kertaa pesulla. Suihkuttelu ei ollut lapsosten mieleen, mutta föönaus oli mukavaa :)

Tytöistä Rohmu on pikku seikkailija, mennä viipottaa yksinään tutkimaan kaikkia paikkoja sillä välin kun Merkki retuuttaa leluja tai veljiään. Kääpiö tykkää ihmisistä ja häntä heiluu ihan villinä, mutta sisarusten kanssa se on aina kahinoissa. Ei suostu alistumaan ja siitä syystä painit menevät välillä kovin rajuiksi ja Kia joutuu rauhoittelemaan lapsiaan. Läikkä poika ei enää ole niin rauhallinen miltä alkuun vaikutti. Kovasti tutkiskelee paikkoja ja on aina ensimmäisenä ihmisen lahkeessa kiinni.


Meidän kuvauskalusto ei oikein sovellu sisäkuvien ottoon ja kun sää ei ole suosinut niin uusia kuvia ei juurikaan ole, mutta alla Möykky ja pentu sekä allekirjoittanut pennun kanssa.








Ei kommentteja: