keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kontufest 16.8.

Viime lauantaina kontulassa oli jokavuotuiset kontufestit ja seuramme järjesti siellä aginäytöksen, minä oli mukana pulien kanssa.
Näytöksen aloitti kolmosissa kisaava sheltti joka näytti miltä menon kuuluisi näyttää ja sen jälkeen vuorossa oli Mauri joka teki kyllä kaikkensa näyttääkseen, että ei se ohjaaminen aina niin helppoa ole. Mies ei ensinnäkään suostunut pysymään paikoillaan ja jouduin pyytämään reenikavereita pitelemään Mauria paikoillaan, että saataisiin edes pari hyppyä suoritettua.
Ensin oli kolme hyppyä jotka olisi pitänyt mennä ihan ongelmatta, mutta eipäs vaan mennytkään. Mauri kävi ihan kierroksilla ja loikki minne sattui lähinnä minun päälleni, sain sen kuitenkin putkelle, mutta eihän nyt sinne voinut mennä tai voi kyllä, mutta kääntyä ympäri ja tulla samasta päästä ulos. Seuraavaksi kepit jotka sentään sujui hyvin kepeiltä vielä viimeinen hyppy ja viimeinkin se palkka!!
Yleisöä ei ollut kuin kourallinen sadesäästä johtuen, mutta hauskaa tuntui olevan Maurin ja minun kustannuksella :D

Kun nämä esitykset oli ohi, oli vuorossa parikilpailu, eli kaksi samanlaista rataa joilla samaan aikaan koirakot. Kia sai parikseen cockeritytön (mölli) ja meno oli hyvin tasaista, mutta keppien jälkeinen kulma seuraavalle hypylle oli niin vaikea, että siinä tuli kämmättyä. Kulma ei olisi ollut vaikea jos olisin ohjannut "väärältäpuolelta", mutta enhän minä moista uskaltanut tehdä niinpä koira jäi jalkoihin pyörimään.
Postitiivista oli, että Kia liikkui sateesta huolimatta tosi hyvin! :)

Poppa oli alunperin varakoirana, mutta pääsi kuin pääsikin radalle. Parina oli kolmosissa kisaava cockeri tyttö ja Poppa pääsi jatkoon voitettuaan cockerin. Cockeri tosin löysi maasta festariyleisöltä tippunuttta ruokaa ja jäi sitä nauttimaan ;D
Poppa kulki hyvin, mutta keppien sisäänmenot mätti. Luotin liikaa, että se ne osaa etsiä ja eipä se tietenkään oikeaa rakoa löytänyt.
Seuraavalla kierroksella parina oli nahka ja oltiin aika tasoissa, lopulta collie kuitenkin vei erän Popsun juostessa putken väärään päähän, minkä kyllä taisi lähes kaikki muutkin koira tehdä. Tehtiin siis sama rata kahteen kertaan sillä erotuksella, että tokalla kerralla olisi pitänyt mennä toisesta putken päästä sisään.

Ei kommentteja: