tiistai 12. elokuuta 2008

Kesätauko ohi

Päästiin viimeinkin agikentällä, kun reenikausi alkoi jälleen. Ja öh, olihan menoa..

Kialla oli kovasti intoa, mutta taitoa ei. Tai no täytynee sanoa, että ohjaajassa se vika on. Minun on tosi vaikea ohjata salamannopeaa ja pientä Kiaa, kun olen tottunut ohjaamaan Popsua.
Kia irtoaa jo ihan kivasti, mutta jos esim. itse olen liian hidas rupeeaa tyttö epäröimään.
Kepit tökki tänään pahasti, ihme, että ne silloin agirodussa meni niin sujuvasti. Muutenkin meno agirodussa oli paljon parempaa mitä tänään.
Noh, vähän ruosteessa ollaan molemmat tauon jäljiltä, että eiköhän se taas tästä ja toivottvasti se yhteinen sävel jossain vaiheessa löydetään :)
Keinu oli radalla, mutta se otettiin ihan yksittäisenä esteenä, kun Kia sitä silloin viimeksi pelkäsi. Nyt meni ensin vauhdilla, luuli vissiin olevansa puomilla, kunnes tajusi, että hitto tämähän oli se tyhmä este. Muutamaan kertaan tehtiin se ja pientä arastelua oli, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä, että eiköhän sekin ala toistoilla sujumaan.

Ja Mauri! Voi sitä pientä miestä, kun se on niin kovin tohkeissaan, mutta mistään ei tule mitään :D
Kolme aitaa meni varsin sujuvasti, mutta jälleen kerran se putki ei. Pelkässä putkessa ei ole mitään ongelmaa, mutta kun hypyt yhdistää siihen niin johan kiertää putken. Huoh.
Meillä on nyt aivan liian suuri ryhmä samaan aikaan kentällä, ja juuri mitään ei ehditty tehdä.
A:ta otettiin muutamaan kertaa, ja se sujuu kivasti. Minähän tilasin Nevalaisen Jarilta kontaktikapineen jolla ollaan kontakteja harjoiteltu :)
Otettiin myös itsenäisesti keppejä. Joudun vielä pakittamaan ja väliväliltä ohjaamaan, mutta mukavan reippaasti poika liikkuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on tuo mystinen kontaktikapine?! Eimi keksi alkaa vihata keppejä ja nyt pitää yrittää keksiä ihan uusiksi niiden ohjaus. Dido taas menee vauhdilla kaiken mikä eteen tulee, välistä vähän liiankin vauhdilla... ;)

Nina Kauhanen kirjoitti...

Se on tuommoinen http://www.kennelpoika.net/
Ouh, keppiviha, omituisia on koirien aivoitukset :o
Maurissa on sama vika, vaihdilla mennään vaikka ei tietäis mihin ollaan menossa :D

Mä yritin muuten kommentoida teidän kisoja, mutta ei onnistunut..