torstai 2. elokuuta 2012

Uutisia

Road-Trip: Me kävimme huhti-toukokuussa astetta pidemmällä road tripillä kun suuntasimme pikkusiskoni luokse Prahaan. Reissasimme pitkin Via Balticaa ja ensimmäinen etappi oli Kroatiaan josta jatkoimme matkaa Prahaan. Reissussa oli mukana Kääpiö, Mauri, Hertta ja Vanja. Loput koirat ja kissat jäi kotimaahan hoitoon. Olisi ollut ihanaa kun olisi saatu kaikki matkaan, mutta koska autossamme on rajallisesti tilaa niin valitettavasti kaikki ei voineet osallistua reissuun. Matka sujui hyvin ja koirat käyttäytyi hienosti. Kääpiö oppi viimein Prahassa nostamaan koipea :D Reissukuvia lisäilen omaan postaukseen joskus..
Kotiutuminen otti oman aikansa kun koirien piti taas hetken aikaa muistella arvojärjestystä. Maurille reissu ainoana isona poikana nousi sen verran hattuun, että Maurin ja Popsun piti vähän enemmänkin ottaa mittaa toisistaan ja papan piti ihan varmuudeksi muistutella, että kuka meillä määrää ja kyllähän se sitten meni Maurinkin kaaliin. Kääpiö taantui hetkellisesti ja oli kovasti pientä poikaa kyykkypissoineen, mutta totesi sitten ettei nämä kähinät häntä koske ja jalkakin alkoi taas nousta.

Kroatiassa 


Praha


Näyttelyitä: Pultzarin Riemuvoitto "Scarlett" on osallistunut kahteen näyttelyyn. Toukokuussa Parikkalan ryhmikseen jossa Leni Finne ihastui tyttöön ja saaliiksi ROP ja ensimmäinen serti! Heinäkuussa Karjaalla Tanya Ahlman-Stocmari josta EH.

Scarlett


Hoidokki: Pultzarin Juhlavoitto entinen KPS nyk. Peppi majoitti ihmisineen äitikoiraa Järvenpäässä reissumme ajan ja kun Pepin ihmiset suuntasivat omalle kesälomalle saapui Peppi vuorostaan meille kuukaudeksi hoitoon. Todella nopeasti Peppi kotiutui meille ja meno oli Kääpiön kanssa sen näköistä kuin eivät koskaan olisi erossa olleetkaan :)

Kääpiö ja Peppi


1-vuotta! 30.7.2012. pennut täytti vuoden. Hurjasti onnea kaikille Voittajille!

Pultzarin Voittoputki "Simo" 1v.


Tälle vuodelle on tiedossa ainakin Kääpiön näyttelydebyytti Tervakoskella, paimennusta, erkkari ja yksi uusi asukkikin olisi meille muuttamassa ;)

Ei kommentteja: