maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaksi vielä kotona

Kaksi pennuista on löytäneet omat kotinsa. Molemmat pennut muuttivat puli kavereiden pariin ja ovat sopeutuneet oikein hyvin.
Pultzarin Voittoputki eli Simo muutti Turenkiin Harri (Kian ja Popsun poika) ja Erno pulien sekä Suvi cairnimummon seuraksi ja Pultzarin Riemuvoitto ent. Merkki/Riemu nykyisin Scarlett lähti Espooseen(/Pitäjänmäkeen) Wailersin porukkaan.

Simo lähdössä uuteen kotiin

Scarlett puunattuna valmiina muuttamaan

Kotona olevat pennut voi hyvin ja etsivät vielä omia kotejaan, tosin Kääpiö (Pultzarin Voittopotti) pitää outoa hengitysääntä ja se tutkitaan ennen kuin Kääpiö päästetään maailmalle. Kääpiö on käynyt lääkärissä jossa keuhkot kuvattiin ja sieltä löytyi tiivistymää.
Ensimmäinen epäilys oli tulehdus johon Kääpiö sai antibiootit, mutta ne eivät auttaneet joten seuraava epäilys oli astma johon Kääpiö sai oman astmapiipun. Lääkitys on hieman vähentänyt kähinää muistuttavaa ääntä joka Kääpiöstä lähtee sen juostessa, mutta ei kokonaan poistanut joten nyt tarkkaillaan hetki tilannetta ja jos ei selkeää muutosta parempaa tapahdu niin tutkitaan lisää.

Pentujen kanssa on jo hetken aikaa käyty lenkillä päivittäin. Välillä pentujen kanssa kahdestaan ja välillä koko lauman kanssa. Uskomattoman reippaita nuo pikkuiset kun juosta vilistävät isojen seassa ja uskaltautuvat niiden perässä syvälle metsään. Kääpiö ei edes tunnu tajuavan, että välillä joutuu hukkaan, Rohmu (joka tuntee nykyään nimen Kilttipulisöpöliini :D) sentään ymmärtää hieman huolestua ja muistaa hetken pitää ihmisiä silmällä.
Ollaan myös harjoiteltu istumista ja maahanmenoa sekä leikitty repimisleikkejä ja opeteltu tietenkin normi elämää. Ensimmäiset rokotukset käyttiin hakemassa viime viikolla.

 
 Pieni pätkä koko porukan ulkoilusta :)

Kia ja Popsu täytti taas vuosia. Kia 9.10. 8 vuotta ja Poppa pappa 15.10. jo 10 vuotta!
Vetskut

Ei kommentteja: