tiistai 30. kesäkuuta 2009

Luonnetestattu Mauri

Mauri kävi viettämässä 28.6 hauskan päivän Oulunkylässä SUMU ry:n järjestämässä luonnetestissä.

Kaikki jotka Maurin on tavannut tietää pojan olevan avoin, että luoksepäästävyydestä ei kait tarvitse sen enempää mainita :D
Leikkimään Mauri minun suureksi yllätykseksi ei lähtenyt tuomarin kanssa. Katseli minua, että saako vieraan tädin kanssa leikkiä. Sitten kun itse otin kepin, johan ampui kiinni. Tuomarit leikityttivät aika kauan välillä yritti tuomari ottaa lennosta Maurin keppeineen, mutta Mauri iroitti lähes samantien.

Kelkalla Mauri katteli ensin minua, että mitäs tehdään ja kun ei saanut vastausta niin jonkun kerran haukkui, mutta totesi, että ihan vaaraton kapine. Ei oikeen aluksi mennyt sitä haistelemaan, kun ei kokenut sitä mitenkään mielenkiintoisena, vasta sitten kun itse kyykistyin niin tuli ja kompuroi samalla tölkkeihin :D Ohi mennessä ei edes tainnut vilkaista kelkkaa.




Hyökkäyksessä katteli ensin minua, ja kun ei apuja tullut puolusti ihan tosissaan, mutta palautui samantien.

Kujalla toki säpsähti jätesäkkiä ja tynnyriä, mutta unohti samantien.

Pimeä huone olikin sitten kaikista vaikein. Sain pari kertaa kutsua ennen kuin tuli ja siinä vaiheessa tuomarit naureskeli, että löytyihän se pehmeys sieltä, kun juuri ennen olivat keskustelleet, että onpa kova tapaus, kun ei mistään ole moksiskaan.

Seinässä ei pakitellut, vaan puolusti ja palautui heti.

Tuomarit pyysivät vielä kaikkien osioiden jälkeen uudestaan leikittämään Mauria, että näkevät onko se todella niin lungi miltä sen suhtautuminen testiin vaikutti, ja kyllähän se leikki ihan normaalisti - ei kuormittumista.

Tuomarit sanoivat, että jos olisi asteen verran kovempi voisi olla aika pommi käsissä. Meidän ressukka Mauri :o Kovassa kurissa ja nuhteessa elää, minkä huomasi kuulemma monessa osiossa sillä, että pyytelee ensin minulta lupaa, mutta kun sitä ei tule osaa ratkaista tilanteet itse :)

Hyvä harrastuskoira johon totesin, että olisihan se jos osaisin kouluttaa, yhtään eivät ihmetelleet meidän hallintaongelmia.

Kauhean kattavasti en itse osaa testiä anlysoida, koska koiraanhan ei saa katsoa testin aikana, niinpä mieleen jää oikeastaan vaan se mitä tuomarit sanovat. Testi on videoitu, eli sitä odotelessa, mutta odottelu saattaa kuulemma olla hyvinkin pitkä ;)


Mauri odottelee tuloksia


Tuomarit: Pirjo Ojala-Laine ja Auli Kiminki

Toimintakyky +2
Terävyys +3
Puolustushalu +3
Taistelutahto +2
Hermorakenne +2
Temperamentti +3
Kovuus +1
Luoksepäästävyys +3
Laukauspelottomuus +++

Yht: 224 kaikkien aikojen parhaat puli pisteet ja taitaapa Mauri olla ainut joka on saanut +2 hermoista!

Kuvat: Heidi Valo

Ei kommentteja: