perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kevät tuli.. puli puli..

Lorun pätkä jota varmaan kukaan pulin omistaja ei ole koskaan kuullut.. Mutta niin se on vaan kevät tullut!

Meillä lauma hakee vielä muotoaan. Mitään suurempaa ongelmaa ei ole, mutta aina se ottaa aikansa ennenkuin kaikille se oma paikka taas löytyy. Koko porukan kanssa lenkkeilyt hoidetaan joko metsässä tai aamuvarhain tai yömyöhään, ihan turha lähteä menettämään hermojaan koko poppoon kanssa.

Ralli kasvaa kohisten ja on aikas mukava tapaus :) Ollaan naksuteltu ja tyttö tykkää puuhastella. Luoksetulo toimii tällä hetkellä varsin hyvin, ohitukset sujuu mallikkaasti kunhan nakkia on tarpeeksi matkassa.

Kia on ilmottu tokokokeisiin, vielä pitäisi toiseen ilmoittaa.. Saapa nähdä kuinka onnistun taas ennen kokeita tyrimään jotain, tällä hetkellä reenit sujuu hyvin ja Kia itseasissa innostuu pelkästä treeniliivin pukemisesta niin paljon, että viimeksi reeneihin lähdettäessä seurasi koko matkan bussipysäkille, ei hassu ymmärtänyt ettei reenit vielä alkaneet :D

Maurikin innostuu.. Siinä määrin, etten tiedä yhtään mitä sen kanssa pitäisi tehdä. Hallinta ongelmia siis. Jätkä kuumenee niin paljon, ettei varmaan koskaan opi seuraamaan kolmea askelta enempää, kun ohjaajaksi on siunaantunut tälläinen tumpelo :/

Poppa jännittää pääseekö ageilemaan, kuin myös koko muu bändi. Hyvältä ei tällä hetkellä näytä, mutta toivotaan, että saataisiin reenipaikat!



Ei kommentteja: