sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Mauri näyttelyissä

Mauri kävi Lahden ryhmänäyttelyssä 18.1. jossa tuomarina Johan Juslin ja tuloksena H.
Miehellä oli liian iso pää, liian matalat jalat ja liikaa pituutta rungossa.

Viikossa mies oli parantunut niin paljon, että 24.1. Turku KV ja tuomari Ove Germundsson antoi pojalle kolmannen sertin (PU2). Harmi kyllä ikää ei meidän pojalla ole vielä tarpeeksi valioitumiseen, eli vielä tarvitsee näyttelyissä käydä pyörähtelemässä.

Liitän arvostelun tähän, jos joku sen meille vaikka suomentaisi? Kojolan Maria kyllä pikasuomennoksen teki paikan päällä, mutta enhän minä siitä enää mitään muista :o
Toivottavasti teksistä saa selvää http://i5.photobucket.com/albums/y155/Pulit/25012009323.jpg

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maskuliininen uros, joka on hyvää mallia :) mutta voisi olla enemmän neliö. Maskuliininen, erittäin hyvänmuotoinen pää. Oikea ilme. Erinomainen kaula. Vahva, mutta liian pitkä selkä. Hyvä häntä. Hiukan kapea rintakehä. Hyvä luusto ( raajat ) ja tassut. Tehottomat liikkeet. Hyvä turkinlaatu.

Nina Kauhanen kirjoitti...

Kiitos anonyymille! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuossa lukee Effektiva rörelser. Se että E:n edessä on kiekura lienee lähinnä käsialaa...
Mutta olisi ihan hauska tietää että miksi Anonyymi haluaa lukea tuon kohdan väärin...

Lienee melko kummallinen tuomari jos Maurin liikkeitä pitää tehottomina, tai sitten Nina on ollut niin kankkusessa, että Mauri on saanut raahata handleria eteenpäin...

Heidi Valo
http://www.puli.fi

Anonyymi kirjoitti...

:)) Koitan, jos onnistuisin nyt ihan omalla nimellä, minä tuon käänsin.

Siis tekstissä lukee oeffektiva, joka tapauksessa. En sitä lue niin, vaan siinä lukee niin. Se että pitääkö tuon o-kirjaimen olla erillään vain yhdessä effektiva-sanan kanssa, en tiedä kun en ole tuota kirjoittanut. Mutta käsialassa ei muuallakaan O-kirjaimen muotoisia lisukkeita ole :))

Minä siis käänsin tekstin aikalailla sanasta sanaan kun sitä pyydettiin, sä voit tulkita sitä miten haluat. Ja lisätä kirjaimia ja kiekuroita juuri niin paljon kuin tarvitsee että saat mielesi hyväksi, ja mieleisen arvostelun. Kummallinen tuomarihan tuo oli muutenkin, joten en nyt yhtään hämmästelisi tuotakaan kohtaa..

Muista korjata tuo kiekura myös vuosikirjan kirjoittajalle, hän taatusti lukee sen myös kera O:n ;)

Nina Kauhanen kirjoitti...

Musta tuo e kyllä näyttää isolta E:ltä, joten miksi sen edessä olisi o? Lisäksi tuntuu kummalliselta, että tuomari moittisi tehottomia liikkeitä, mutta antaisi sertin.. Tuomari kyllä oli todella kummallinen kaikkine höpinöineen ja Maurin liikkeet ei koskaan ole kehässä niin hyvät kuin kehän ulkopuolella oli emännällä kanuuna taikka ei ;o

Anonyymi kirjoitti...

Och Effectiva rörelser ;O)
Eli on meinannut sanoa ja....mutta muutanutkin sen omaksi lauseeksi.

Heidi
joka ei jaksa tehdä tehdä omaa tunnusta

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys vielä....Mauri hiipii kehässä, se on niin kiltti, että se luulee että siellä kuuluu liikkua niin, kun äiskä komentaa ;o)

Heidi