keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Mauri on piiloblondi..

.. agikouluttajamme mielestä :D

Eilen sis Maurin kanssa reeneissä ja pikkumies oli taa oma vallaton itsensä. Ohjaaja onkin aina tunnin jälkeen ihan mustelmilla kun jätkä esteiden suorittamisen välillä hyppii päin ja napsii, ai vähän kuumenee ;)

Otettiin keinua jota Mauri on aiemmin arastellut. Eilisen teemana tuntui kuitenkin olevan, mitä nopeammin menee alas sitä nopeammin pääsee keinulta pois! Alkuun meni vähän varoivaisemmin, mutta kerta kerran jälkeen vauhditti tahtia :)

Kepit sujuu ihan mukavasti vauhtia riittää, mutta se "vääräpuoli" on vielä vähän hakusessa joka on täysin ohjaajan syytä.

Rengastakin kokeiltiin, ja ihan ekaa kertaa maxikorkeudella. Ensimmäisellä kerralla ei mitään ongelmaa, mutta kun välissä kävi muut koirakot ja palattiin renkaalle päätti jätkä tullakin renkaan ali ja sen jälkeen kun yritettiin uudestaan tuijotti minua kuin ei olisi koskaa koko estettä nähnytkään. Laskettiin sitten rengas ja taas sujui.

Sitten siirryttiin hyppyyn josta pöydälle ja putkeen.. Hyvin meni, mitä nyt ihan ei meinaa malttaa pöydällä odottaa ja välillä meinaa loikka mennä vähän pitkäksi. Ja se putki. Jostain syystä mutkaputki ei oikein ole vetänyt, mutta viimeksi meni kuin vanha tekijä kuin myös tällä kerralla, mutta vaan toiseen päähän! Toiseen päähän kun yritin saada, niin kävi vain kääntymässä putkessa.

Outo mies. Ensimmäisellä kerralla asiat sujui, mutta sitten toisella kerralla ei.


Poppa pitää tänään taukoa reeneistä. Kialla on tärpit ja mies on aivan kuutamolla, turha lähteä agikentälle haahuilemaan.

Ei kommentteja: