keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Agilitya

Agilityn ulkokausi alkoi ja päästiin pitkästä aikaa reenaamaan!

Poppa on jälleen kerran uudessa ryhmässä ja meillä on uusi kouluttaja. Näin ekalla kerralla tehtiin vaan yhtä rataa parissa osassa. Kouluttaja halusi katsoa vähän koirakoiden tasoa ja jatkossa sitten pureudutaan niihin ongelmakohtiin ja niitähän meillä riittää. Pahimpina rengas ja A.
Viime syksynä A alkoi sujumaan kun aloitin targetin käytön, mutta nyt unohdin targetin kotiin ja A:lla oli sitä vanhaa tuttua hipsuttelua alaspäin. Kontaktit kyllä tulee otettua tosi hyvin, mutta aikaa menee tuntikaupalla kun Poppa hiipii.
Muuten reenit meni ihan hyvin ottaen huomioon, että kotiin jäi tärppipäivillä oleva Kia ja, että ohjaaja on kyvytön ohjaamaan..

Popsun jälkeen vuorossa oli Mauri. Maurihan ei ole kuin kerran viime kesänä käynyt agikentällä ja silloin otettiin keppejä, puomia ja putkea joten aivan tyhjästä lähdettiin liikkeelle.
Ensin oli vuorossa hyppy jota yritettiin targetilla, mutta kun poika ei niin hurjasti lihapullasta kiinnostunut, vaikka ne toki käytiin syömässä niin otettiin pallo käyttöön ja johan tuli jätkään vauhtia! Pallo on vaan niin parasta Maurin mielestä :)

Sitten kokeiltiin putkea joka silloin kesällä ekaa kertaa oli vähän jänskä ja sitä se oli nytkin ekalla kerralla, mutta kun putken läpi juoksemisesta sai pallon palkaksi meni seuraava kerta jo niin vauhdilla, että hyvä kun itse ehdin toiseen päähän naperoa palkkaamaan.

Lopuksi vielä kepit, jotka meni kivasti, ja innokkaasti.

Ihan mahtava into reenata tuon naperon kanssa, kun se tekee kaiken niin kovin tohkeissaan :)

Kiankin reenit olisi alkanut tällä viikolla, mutta juoksujen takia jouduttiin heti alkuun jättämään reenit väliin.

Ei kommentteja: