sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Pulien kanssa Jyväskylässä

Torstai aamuna pakkasin pulit autoon (kiitos hannis autosta), ja suuntasin nokan kohti Jyväskylään Hannan, Eimin ja pikku Didon tykö ja olihan pulimaista menoa!!

Heti torstaina suunnattiin metsään puli viisikon kanssa, jossa treffattiin vielä pari pulia lisää, Marian Susa (Castlewolf Chocolate)ja Nasta (Castlewolf Femme Fatale). Vauhtia, meteliä ja mutaa riiti, mutta kivaa oli :)


Kaikki seitsemän pulia kuvassa, pikku Dido sylikyydissä




Mahtavaa miten hienosti pulit tulee toimeen laumassa! Kiakaan ei enää yhtään körmyttänyt Eimiä, mitä harrasti silloin kun Hanna ja Eimi vielä Helsingissä asuivat.

Sisälläkään ollessa ei suurempia ongelmia ollut. Poppaa piti vähän vahdata, kun oma tytär oli kovin kiinnostava. Ihan ei iskä tiennyt, että mitä mieltä lapsestaan olisi. Kovasti sitä piti seurata, välillä muristen ja välillä häntää heiluttaen.
Kyllä se silti aika mukava muksu taisi olla, kun sen kanssa pystyi leikiksikin lyömään :)

Kia ei tyttöään juurikaan noteerannut, oli vissiin sitä mieltä, että hän on oman osansa mammalomalla tehyt, laps tulkoon toimeen omillaan :D

Mauri oli ihan ihmeissään. Kun ei se tytöllekään haissut, ja se roikkui pienen pojan parrassa ja puri tassuja! Hirmu nätisti Mauri malttoi Didon kanssa olla :)
Eimin kanssa ei ihan yhtä putkeen mennyt ;) Eimi oli sitä mietä, että pienet pulipojat elää kurissa ja nuhteessa ja ajoittain muistutti kaapin paikasta.
Mutta ei Maurilla hätää ollut, sillä Kia oli tikkana paikalla puolustamassa "pikkuveljeään" :D

Ja pikku Dido! Voi miten pieni ja pehmoinen ja ihana ja söpö ja reipas se on!

Dido metsuri.

Pääsin myös seuraamaan Hannan ja Eimin agireenejä. Oikein hyvältä näytti kaksikon meno, ja hauskaa tuntui molemmilla olevan :)
Harmi kun ei tullut kameraa mukaan, niin jäi todistusaineisto saamatta..

Kiitokset vielä Jyväskylän poppoolle mukavista päivistä ja pulimaisista hetkistä!

Kuvat co Hanna.

Ei kommentteja: